Svet

Punca pustila, da ji je ljubimec iznakazil obraz

U.K.
5. 2. 2013, 10.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Dekle je le 24 ur po tem, ko je spoznala svojega ljubimca pustila, da ji je čez obraz tetoviral svoje ime.

Lesya iz Rusije je spoznala Ruslana in se očitno tako zaljubila vanj, da je pustila, da preko njenega obraza tetovira svoje ime. In to le 24 ur po tem, ko ga je spoznala in mnogi so mnenja, da ji je 'iznakazil' obraz zaradi lastne promocije. Vendar menda par že načrtuje poroko in samo upamo lahko, da bo ta trajala.

»Gre za simbol najine nesmrtne predanosti,« je dejala Lesya in dodala: »Želim si, da bi potetoviral vsak delček mojega telesa.«

Ruslan pa je že prej storil nekaj podobnega. Lansko leto je neko dekle od njega želelo, da ji na obraz nariše zvezdo, on pa ji je ves obraz potetoviral z galaksijami. Plačati je morala 15.000 evrov za laserske operacije, a tetovaža ni popolnoma izginila.

Lesya pa se očitno ne obremenjuje s tem, temveč že načrtuje nove tetovaže, načrtujeta pa tudi družino. Sedaj je samo vprašanje, ali se je bo zloglasni tetovator slučajno naveličal.

 

Ampak po drugi strani, tetovaže so del umetnosti, so izražanje samega sebe in v tem primeru tudi ljubezni. Navsezadnje, zakaj pa ne.