Svet

Vrgli so jo iz ekipe, ker se je zredila za 0,9 kilograma

R.T.
1. 2. 2013, 14.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Courtney Lenz ne bo nastopila na Super Bowlu, saj so jo vrgli iz ekipe Baltimore Ravens. Razlog pa je 0,9 kilograma.

##IMAGE-19768##Ena od njenih prijateljic je že začela internetno peticijo, s katero bi rad spravil seksi navijačico nazaj v ekipo. In res se zdi malce pretirano odpustiti dekle zaradi tako banalnega razloga. A obstaja druga plat zgodbe. Na superbowlu ne more nastopiti vsa ekipa in zato so morali nekaj deklet odpustiti. Predstavniki ekipe so dejali, da so Courtney 'odrezali' zaradi tega ker ima redno službo, je že diplomirala, poleg tega bo po koncu sezone v vsakem primeru zapustila ekipo. Poleg tega se Courtney v sezoni 2012 naj ne bi dovolj izkazala. Čeprav je bil eden od razlogov tudi tisti dodatni kilogram, pač naj ne bi bil edini razlog.

»Če ne bi odpustili Courtney, bi morali odpustiti drugo dekle, ki si v tem trenutku bolj zasluži nastop kot ona,« so zapisali v izjavi za medije.

A vsakem primeru je hudo za navijačico, ki je bila še letos proglašena za eno najbolj seksi navijačic. 22 letnica je med najpopularnejšimi že vse od njenega 18 leta, ko se je prvič pojavila na sceni in zdi se, da so v ozadju pač nekakšne spletke.