Svet

Uh, Brandi je lezbično poredna

R.T.
1. 2. 2013, 18.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Seksi Beverly Hills gospodinja je spregovorila os seksualnem življenju s svojim bivšim možem Eddiem Cibrianijem, ki jo je večkrat prevaral.

Brandi Glanville, zvezdnica resničnostnega šova The Real Housewives of Beverly Hills, je na svojega bivšega moža še zmeraj besna, a je dejala, da ga vseeno pogreša in ga še zmeraj ljubi. Brendi se je poročila z Eddijem leta 2001, nato pa ga je leta 2009 ujela v postelji s pevko LeeAnne Rimes.

Brendi je pred kratkim izdala knjigo Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders, v kateri je napisala, da sta imela z Eddijem zelo zdravo seksualno življenje. Tako je povedala, da se je vsake toliko časa poljubljala z drugimi ženskami, Eddie pa jo je pri tem opazoval. V knjigi je odkrito priznala, da jo privlačijo ženske in vsake toliko časa naj bi se dobila s katero od prijateljic, Eddie pa je vse skupaj opazoval, vse skupaj pa je potem vodilo do divjega seksa.

Sedaj je samo še vprašanje od kje Eddiju toliko energije, saj naj bi poleg žene ter LeeAnne, imel še neimenovano natakarico.