Svet

Seksi hčerko prodaja za 65 milijonov dolarjev

U.K.
28. 1. 2013, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

76 letni Cecil Chao je ponudil 65 milijonov dolarjev (približno 57 milijonov evrov) moškemu, ki bi očaral njegovo hčerko in jo poročil. In najhuje je, da izgleda 33 letna Gigi odlično.

Cecil je želel hčerki prepustiti svoj orjaški 'imperij', a samo pod pogojem, da se poroči. Težava je namreč v tem, da je Gigi že poročena, a z drugo žensko, vendar homoseksualne poroke njen oče ne priznava. Gigi sicer lahko sama izbere svojega ženina, da je le moški, kar pa se kot kaže ne bo zgodilo.

Če kateremu moškemu uspe osvojiti Gigino srce, bo avtomatično bogatejši za 65 milijonov dolarjev, poleg tega pa bo dobil visoko pozicijo v očetovem podjetju.

Gigi se je poročila v Parizu s svojo partnerko, s katero živi že sedem let.

»Poklicali so me, da se je moja hčerka poročila in bil sem šokiran, ko sem zvedel s kom,« je dejal kitajski poslovnež. Dodal je, da mu je vseeno kakšno je finančno stanje moškega, ki bo poskušal osvojiti gigi, pomembno je, da je prijazen in dober z njegovo hčerko.

A poslovnež sam je dobil ogromno ponudb za poroko, vendar ni sprejel nobene. »Poroka je lahko precej težavna stvar, saj lahko žena z ločitvijo odnese precej denarja. Bolj varno je, da nisem poročen.«

Kot kaže pa hčerko vse skupaj precej zabava in se ne ozira na očetove ponudbe. V vsakem primeru kaže, da bodo imeli potencialni snubci precej malo možnosti.