Svet

Nogometni zvezdnik pretepel 17-letnika

U.K.
27. 1. 2013, 08.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Eden Hazard je šokiral svetovno javnost, ko je obrcal 17-letnega pobiralca žog. Vendar pa nekateri pravijo, da si je fant zaslužil.

Napadalec Chelsea je med tekmo s klubom Swansea poskušal dobiti žogo od mladega pobiralca, ko naj bi se ta ulegel nanjo s celim telesom. Eden je kasneje dejal, da se mu zdi, da je brcnil žogo, ne fanta, a da se v vsakem primeru opravičuje. Chelsea je namreč zaostajal in pobiralec žog, ki je bil na strani kluba Swansea, naj bi tako poskušal ukrasti nekaj časa.

Edena je sodnik kaznoval z rdečim kartonom, vse skupaj pa naj bi raziskovala tudi policija. Pobiralec žog je namreč Charlie Morgan, sin direktorja kluba Swansea, Martina Morgana.

Fanta so pregledali zdravniki in ugotovili, da ni huje poškodovan.

»Fant se je s celim telesom ulegel na žogo, jaz pa sem samo poskušal dobiti žogo. Še zmeraj mislim, da sem brcnil žogo ne fanta, ampak se opravičujem,« je dejal zvezdnik in dodal, da se je kasneje srečal s fantom v slačilnici in da sta se opravičila drug drugemu.

Swansea se je prvič uvrstil v finale in kot kaže je pri tem malce pomagal tudi Charlie.

»Edino napako, ki jo je napravil Eden je ta, da ni fanta brcnil dovolj močno,« je kasneje za medije dejal nogometaš Joey Barton in s tem navdušil predvsem navijače Chelsea.