Svet

Grozljivo – v hladilniku ima 100 mrtvih mačk

S.R.
7. 12. 2012, 10.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ljudje kopičijo nenavadne stvari, a 'ljubiteljica' živali iz ZDA najverjetneje prekaša vse po vrsti, saj je imela doma preko 100 mrtvih mačk.

Obsedena ljubiteljica živali je imela doma v hladilniku kar 100 mrtvih mačk. Ženska po imenu Terry (priimka niso razkrili) je bila glavna točke najnovejšega dela oddaje ''Hoarders'' (epizodo so predvajali 3. decembra), kjer prikazujejo ljudi, ki prekomerno kopičijo stvari. Na ducate mrtvih mačk so našli v njenem hladilniku in zamrzovalniku, nekaj pa jih je celo vakuumsko zapakirala v plastične vrečke.

Poleg okoli stotih mrtvih mačk je imela Terry doma tudi več kot 50 živih mačk, ki so dobesedno okupiral njen dom, uničevale pohištvi, njihovi iztrebki pa so bili seveda na vseh mogočih površinah. Terry je mačke v svoj doma začela jemati pred nekaj leti, a je njihovo število zaradi parjenja hitro začelo strmo rasti. V oddaji je povedala, da je število živih mačk okoli 50. Terry seveda ni mogla pravilno hraniti in skrbeti za tako veliko število mačk, zato so začele množično zbolevati in umirati. Ker pa ni imela denarja za kremiranje trupel, se je odločila, da bo njihova trupla pač spravila. V oddaji je tako malce osramočena zaupala, da ima v hladilniku med 75 in 100 mačk, če ne še več. Nato je padla v jok in v solzah povedala, da ve, da bi se jih morala znebiti, a jih ima preveč rada in noče da jo zapustijo. Ekipa oddaje ''Hoarders'', kjer takšnim ljudem pomagajo, je očistila njeno hišo in se znebila vseh nezaželenih mačk, tako da bo Terry končno zopet lahko začela normalno živeti.