Ni skrivnost

Premier Golob o Tini Gaber: "Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki"

E. J.
28. 3. 2023, 14.50
Posodobljeno: 28. 3. 2023, 17.31
Deli članek:

Predsednik vlade Robert Golob je potrdil, da živi v Ljubljani skupaj s partnerko, sicer znano manekenko, zagovornico živali in voditeljico Tino Gaber.

STA
Premier Robert Golob je v postopku ločitve. S Tino Gaber sta nedavno sadila drevesa na Krasu.

"Tina Gaber je že nekaj časa moja življenjska partnerka. Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021. O tem nisem hotel govoriti, ker sem še vedno mnenja, da so zasebno življenje in še posebej otroci stvar posameznika in ne toliko javnosti," je premier Robert Golob razkril v oddaji Preverjeno za POP TV. Kot je še povedal, s partnerko in otroki živijo skupaj v Ljubljani.

Pred tem je bil kar leto in pol oče samohranilec, v tem času pa se je naučil žonglirati med pomembno funkcijo, ki jo zaseda in samohranilstvom. Pojasnil je še, da je trenutno v postopku ločitve, za katerega meni, da bo v kratkem zaključen. 

Sašo Radej/M24
Skupaj sta tudi obiskala tudi podelitev nagrad GZS 7. marca letos.
Poudaril je, da je njegova partnerka drugačna od podobe, ki jo o njej ustvarjajo mediji, saj je zelo čustvena, strastna in zagovornica šibkih, kar se nanaša tako na ljudi kot živali. "Ima nekaj v sebi, kar človek ne bi pričakoval, glede na sliko, ki jo mogoče projicira javnosti," je dejal za POP TV.

Glede udeležbe njegove partnerke na uradnih posvetovanjih o pravicah živali je  zavrnil, da bi v teh primerih šlo za konflikt interesov, saj so se predhodno o tem posvetovali tudi s Komisijo za preprečevanje korupcije.

Sašo Švigelj / M24
Robert Golob in Tina Gaber sta svojo zvezo potrdila, ko sta se skupaj pojavila na Prešernovi proslavi.