Iskreno

Savina Atai ob obletnici poroke: "V treh letih nisva bila niti en dan narazen"

P.K.
24. 3. 2023, 18.31
Posodobljeno: 24. 3. 2023, 21.50
Deli članek:

Mojstrica joge in avtorica priročnikov za osebnostno in duhovno rast pogosto s svojimi sledilci na socialnih omrežjih deli svoje misli, tudi bolj intimne. Do zdaj je tako odkrito spregovorila o travmah iz primarne družine, odločitvi, da ne bo imela otrok, pa tudi o razhodu od dolgoletnega partnerja Giorgosa iz Krete.

Facebook
Srečna, ker sta se našla.

Tokrat se je v svojem zapisu dotaknila tretje obletnice poroke z Američanom Garrettom Maxwellom, s katerim sta sprva sodelovala samo poslovno. Očitno so se vezi med njima poglobile in prerasle v ljubezen, ki sta jo kmalu okronala s poroko in to v koronskem času.

Ob tej priložnosti je na Facebooku napisala, da je Garrett njena varna oaza miru in najbolj iskriva pustolovščina, njeno vse. "Oba prej samotarja po duši in samostojna. V treh letih nisva bila niti en dan narazen. Dan ima premalo ur, da bi si povedala vse, kar si imava za povedati. Vsak dan ga bolj ljubim, obožujem in sem hvaležna zanj," so občutki, ki jih je delila s sledilci.

Presenečenje z zakladom

Povedala je tudi, da se je zaljubil v Slovenijo in da se pri nas počuti kot doma, "kar naju je še globlje povezalo." Zaključila je z mislimi, da ju igrivi mir, ki ga izkušata kot žena in mož, "še bolj inspirira, da opravljava svoje poslanstvo." 

Je pa razkrila tudi, da mu ob posebnem dogodku pripravlja presenečenje - pelje ga na ogled slovenskega zaklada, ki ga še ni videl. Kaj ta zaklad predstavlja, pa ni razložila.