Neverjeten znesek

Z bivšo Pahorjevo katro zbrali že skoraj 130 tisoč evrov

M. T. V.
18. 3. 2023, 11.21
Posodobljeno: 19. 3. 2023, 17.42
Deli članek:

Družina Fratar, ki je na dražbi kupila Renault 4 bivšega predsednika in z njo nadaljuje njegovo dobrodelno poslanstvo, za pomoč otrokom z rakom in slovenjgraško bolnišnico zbrala že čudovito visoke donacije.

Facebook
Pahorjeva katra pridno nadaljuje dobrodelno poslanstvo.

V sedemnajstih dneh dobrodelne kampanje Katra – drugi krog, ki bo trajala do konca meseca, je družina Fratar s pomočjo bivšega avtomobila nekdanjega predsednika Boruta Pahorja zbrala že več kot 127 tisoč evrov! Sredstva bodo na koncu kampanje razdelili med društvo Junaki 3. nadstropja, Inštitut zlata pentljica in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Družina Fratar je znamenito katrco od Pahorja kupila na dobrodelni dražbi za 60 tisoč evrov in se odločila, da bo katra nadaljevala svoje dobrodelno poslanstvo. Z njo ljudi pozivajo k darovanju, na koncu pa bodo med vsemi, ki so prispevali, izžrebali nekoga, ki bo postal novi lastnik vozila.

Tratarjevi so torej že na polovici akcije zbrali še enkrat več, kot je s katro z zbral bivši predsednik. Tudi on je izkupiček od katre daroval Junakom 3. nadstropja in Inštitutu zlata pentljica.