Zvezde napovedujejo

Horoskop za soboto, 28. januarja

Danaja
28. 1. 2023, 06.30
Deli članek:

Danes je sonce v vodnarju, Luna pa v ovnu. Ob 0.42 preide v bika.

Dreamstime
Vam je dan naklonjen?

OVEN – Dan boste preživeli tradicionalno. Sicer je verjetno, da boste morali opraviti nekaj poslovnih obveznosti, a kasneje boste pripravili večerjo in preživeli lep večer.

BIK – Luna v biku bo poslala v vašo smer dobro razpoloženje. Že tako in tako vas tokrat ni treba posebej prositi, da uredite svoje bivališče in pričarate prijetno vzdušje.

DVOJČKA – Nekdo še vedno igra z vami igro živcev. Ne popustite in se zamotite z rutinskimi opravili. Če boste pokazali čustva, boste naredili več škode kot koristi.

RAK – Kljub načrtom, da boste današnji večer preživeli v manjši družbi, se ne boste mogli upreti svoji naravi, in kmalu bo omizje dobilo družbo več družinskih članov.

LEV – Vaša ambiciozna plat se ne konča kar tako, niti prosti dan je ne more ustaviti, tako da boste zelo verjetno dopoldne preživeli delovno in načrtovali dolgotrajen projekt.

DEVICA – Danes boste imeli veliko opravkov. Ker boste zelo zaposleni, bo še najbolje, da jih združite s prijetnim druženjem s kakšnim prijateljem ali družinskim članom.

TEHTNICA – Morda se boste danes zbudili malenkost depresivni. Privoščite si jutranji sprehod ali pa pretecite nekaj kilometrov, saj bo vreme kot nalašč za to.

ŠKORPIJON – V današnje opravke vključite tudi partnerja ali pa simpatijo, saj je dan zelo primeren za to, da razčistite nesporazum, ki se vleče že dalj časa.

STRELEC – Danes se pripravite, ker boste morali večino stvari narediti sami. Sicer se boste počutili odlično, a zdelo se vam bo cinično, da vas določijo za organizatorja.

KOZOROG – Danes boste poskrbeli zase. Naj vas mrki pogledi ne vržejo iz tira, prav nikjer ni zapisano, da morate vsako sekundo preživeti za štedilnikom.

VODNAR – Že tako in tako ste preveč na razpolago svojim bližnjim, zato se boste danes malo umaknili. Prijazno jim povejte svoje in preživite vesel večer, poln ljubezni.

RIBI – Polni boste veselja v pričakovanju večera in priložnosti, da spet vidite nekatere sorodnike, ki jih zaradi povsem različnih lokacij ne obiščete velikokrat. ******