Prijavila na policijo, a ne bo preganjan

Ogoljufana Violeta Tomič: za 8.500 evrov ji je 'podjetnik' okna zalepil z lepilnim trakom

R.T.
5. 12. 2022, 12.31
Posodobljeno: 26. 1. 2024, 07.53
Deli članek:

Nekdanja poslanka Violeta Tomič je razkrila, kaj jo je še posebej razkurilo.

osebni arhiv
Violeta Tomič je spregovorila o svoji izkušnji z menjavo oken in nevestnim podjetnikom.

Gledališka in filmska igralka, ki smo si jo zadnje čase zapomnili predvsem kot ostro političarko in poslanko v državnem zboru, ki je januarja letos izstopila iz stranke Levica. Violeta Tomič se zdaj je ponovno javila, tokrat s težavo z nevestnim podjetnikom, kreditom, lepilnim trakom in njenimi okni. "Dobro jutro v decembrski teden! Prosim vas za predlog, kaj bi vi naredili z samostojnim podjetnikom, ko bi vzeli kredit za Velux okna in mu plačali avans po predračunu 8.500 evrov!, potem pa bi prišel in vam po vseh covid izgovorih in 'nategancijah zalimal' okna z lepilnim trakom ?," je zapisala očitno jezna Violeta. 

"Dve zimi piha skozi dotrajana okna in dve leti plačujem kredit, čakajo me še tri leta plačevanja za nekaj, kar nimam! Prijavila sem goljufijo na policijo, naredili so zapisnik, a je Državno tožilstvo sklenilo, da ga ne preganja, ker ni "izkazan namen goljufije"? Pa kje mi živimo?"

osebni arhiv
Kot dokaz je priložila komunikacijo s podjetnikom.
Njen jezni zapis je požel precej zanimanja, našli so se celo takšni, ki so z dotičnim podjetnikom imeli podobne težave. Violeta pa opozarja:"Pazite se "samostojnega podjetnika ", ki vam za 8.500 eur pride menjat okna z lepilnim trakom!"

osebni arhiv
Že dve leti čaka na opravljeno delo, ki ga je že plačala, kot je razvidno iz sporočil.

osebni arhiv
Tomičeva je še zapisala, daje podjetnika prijavila na policijo, naredili so zapisnik, "a je Državno tožilstvo sklenilo, da ga ne preganja, ker ni "izkazan namen goljufije".

osebni arhiv
Po dolgem čakanju ji je okna zalepil kar z lepilnim trakom.