Vstopnice v prodaji

VIDEO: Dončič presenetil s prihodom na lokalno igrišče

M.K.
8. 8. 2022, 20.24
Posodobljeno: 8. 8. 2022, 20.42
Deli članek:

Slovenski košarkarski superzvezdnik Luka Dončič je pred odhodom na reprezentančni turnir v Turčijo preizkusil površino na enem izmed lokalnih košarkarskih igrišč v Sloveniji, je razvidno iz objave na Twitterju.

sta
Luka Dončič

Slovenska moška košarkarska reprezentanca je konec tedna vpisala zmagi proti Nizozemski in Črni gori na pripravljalnih tekmah.

Pred izbrano vrsto je preizkušnja na prijateljskem turnirju v Turčij. V sredo pa bodo košarkarji odpotovali v Istanbul, kjer jih v petek in soboto čakata dvoboja s Turčijo in Ukrajino.

Na prihajajočih tekmah bo reprezentanca v sklopu priprav na septembrsko evropsko prvenstvo, na katerem bo Slovenija branila naslov evropskega prvaka, prvič nastopil v polni postavi, saj se bodo pripravam priključili tudi Luka Dončić, Goran Dragić, Vlatko Čančar in Mike Tobey.

Kot je razvidno iz objave na twitterju, je slovenski superzvezdnik pred odhodom v Turčijo vkorakal na enega izmed lokalnih igrišč, najverjetneje v Ljubljani, kjer je vknjižil vsaj eno asistenco.

S Košarkarske zveze Slovenije so med drugim sporočili, da so že na voljo vstopnice za tekmi s Hrvaško in Estonijo, ki bosta 20. in 25. avgusta v celjskem Zlatorogu.

Za pripravljalno tekmo s Hrvaško in kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo z Estonijo, se cene v predprodaji začnejo pri 30 evrih, otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža.