Preberite to!

»Čakam v Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj in sestra je tak srček.«

P.K.
13. 7. 2022, 08.40
Posodobljeno: 13. 7. 2022, 09.39
Deli članek:

Nad obravnavno v zdravstvu je nerganje nekoliko bolj pogosto kot pohvale, ali vsaj bolj opazno. A tokrat smo zbrali prav pozitivne izkušnje, o katerih ste zadovoljni poročali na družbenih omrežjih.

Facebook
Srčnost te gospe jo je ganila.

Pohvale je javno, saj jih je objavil na Twitterju, prenašal Zdenko. Pred posegom se mu je namreč mudilo opraviti nekaj preiskav. Očitno se je bal, da bi utegnil imeti s hitrostjo obravnave težave, a ni bilo tako.

Posebne besede so 'letele' tudi na eno od gorenjskih zdravstvenih ustanov, kjer je bila pozitivno presenečena bodoča mamica. »Čakam v Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj in sestra je tak srček,« je napisala.

Ganljivo pohvalo je na Facebooku izrekla podjetnica Lenja Faraguna: »Poslušam jo, ko kliče naročene pacientke in jih sprašuje, če jutri ali četrtek pridejo na pregled. Topim se od te človečnosti,” je čustvena sporočila.

Tudi za službo nujne medicinske pomoči na Metelkovi ste imeli lepe besede: »NMP Metelkova in urgentni blok ORL, kapo dol in #pohvalanadan. Super obravnava, prijazni do otrok. Na ORL samo kak kozarec manjka, da bi si človek vodo natočil, ampak to so že nianse,« pa je o zelo dobro izkušnji obravnave svojega sina napisala Maja.  

Pozitivno izkušnjo pa je imela tudi Saša.