Naj dr. Nina Krajnik trdi, kar hoče. Dejansko ni šlo za noben vdor in maltretiranje, temveč za preverjanje informacije o njenem nasilnem obnašanju, o katerem so mediji doslej že poročali na podlagi policijskega zapisnika.

Lastnega partnerja se je lotila z noži, v pogovorih za Reporter se je potrdilo, da je bila nasilna tudi do partnerjevega nekdanjega svetovalca, ki je njen napad podrobno opisal v pismu in se tudi podpisal z imenom in priimkom. Z vsebino pisma, v katerem je omenjeno, da se je znesla tudi nad očetom svojega partnerja (po družabnih omrežjih ga omenja kot tasta), so bili seznanjeni občinski svetniki in vodstvo občine.

Ob preverjanju verodostojnosti zapisanega v pismu, ki smo ga lahko videli, se je potrdilo, da je dr. Nina Krajnik ena, edina in nihče drug, ki je dejansko maltretirala očeta svojega partnerja, da je poklical policijo, kot je povedal za Reporter. Vprašajmo se, ali lahko po teh potrjenih nasilnih napadih še vedno verjamemo le dr. Nini Krajnik, ko poskuša vse tiste, ki se navdušujejo nad njenim pojasnjevanjem delovanja globoke države, prepričati o svoji nedolžnosti tako, da grobo podtika in preusmerja krivdo na novinarje, konkretno name.

S tem seveda zgolj želi doseči, da bi se vsi njeni nasilni izpadi pometli pod preprogo in bi se lahko v kakšnem novem ekskluzivnem intervjuju spet razglasila za žrtev globoke države. Dr. Nina Krajnik prav poniglavo poziva k spoštovanju ljudi in njihovega dostojanstva, čeprav je sama večkrat grobo kršila človeško dostojanstvo. Še najbolj v primeru ostarelega, zdaj 85-letnega očeta svojega partnerja; ob napadu nanj je bil star 83 let. Ali se lahko takšni osebi, kot je dr. Nina Krajnik, zaupa, da v vrtcu v Moravčah seznanja majhne otroke s psihoanalizo, da svetuje hudo bolnim osebam na sedežu občine Moravče ter celo vodi krizni štab občine, kar je zadolžitev župana in poveljujočega v CZ?

https://reporter.si/clanek/slovenija/skrivnosti-zenske-ki-jo-promovira-mozina-dr-nina-krajnik-naj-bi-z-nozi-napadla-partnerja-in-zupana-se-fizicno-lotila-njegovega-ostarelega-oceta-in-pretepla-svetovalca-na-obcini-973269

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24