Grozljivo

Nove podrobnosti umora v Dravogradu: moril je nogometaš, v času umora doma dva mladoletna otroka

R.T.
8. 5. 2022, 19.04
Posodobljeno: 9. 5. 2022, 09.25
Deli članek:

V Dravogradu je prišlo do prave tragedije. Svojo 33-letno partnerko je umoril 38-letnik, ki je imel prepoved približevanja do nje.

Nejc Strojnik / Večer
Kraj zločina. Hiša v Dravogradu, kjer je umrla 33-letna Sabina.

Do umora je prišlo na Koroškem, po informacijah časnika Večer v Dravogradu.

Kot smo že poročali je 38-letni moški kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja včeraj zvečer prišel na dom 33-letne partnerke in jo skušal umoriti. Policista, ki sta na kraj dejanja prispela, sta ji skušala življenje rešiti, a zaman. Danes zjutraj je umrla v slovenjgraški bolnišnici.

Moril je nogometaš, brez staršev ostala dva mladoletna otroka

Kot poroča Večer je moril R.P., po naših informacijah Robert Pevec, ki je umoril 33-letno partnerico Sabino Pevec. Robert je nogometaš, ki je pred leti igral za slovensko reprezentanco mlajših od 21 let.  Par je imel dva mladoletna otroka, ki sta zdaj ostala tako rekoč brez staršev.

Za časnik Večer so sosedje povedali, da naj bi bila v času umora otroka doma. Sosedje so dodali, da z družino nikoli niso imeli težav, da pa sta se osumljeni in pokojna držala bolj zase. Kje sta otroka zdaj, ni jasno.

Večer še poroča, da je bila prepoved približevanja Robertu izrečena le pred nekaj tedni. V zadnjem obdobju naj bi policija družino obiskala dvakrat.

38-letnik je od sobote zvečer v pridržanju in ga bodo v roku 48 ur zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli k preiskovalnemu sodniku.