Slovenija

V Los Angelesu našli pogrešano britansko igralko

R.T.
14. 9. 2021, 08.42
Posodobljeno: 14. 9. 2021, 08.46
Deli članek:

Britanska igralka Tanya Fear je bila pogrešana od prejšnjega tedna. Našli so jo živo, a so informacije o njenem zdravstvenem in duševnem stanju skope.

Profimedia
Tanya Fear

31-letno Tanyo Fear s pravim imenom Tanyaradzwa Fear so svojci in prijatelji nazadnje videli prejšnji četrtek, nato se je za njo izgubila vsaka sled. Britanska igralka, ki je v zadnjem času živela v Los Angelesu, se je v preteklosti proslavila z vlogami v sloviti britanski znanstveno fantastični seriji Doctor Who ter serijah Umori na podeželju, Spottless, Endeavour in DCI Banks, nastopila pa je tudi v filmu Kick-Ass 2.

Po navedbah družine je v četrtek zapustila svoje stanovanje v Hollywoodu in se ni vrnila. S seboj ni vzela niti mobilnega telefona niti torbice ali denarnice. Kot je takrat pojasnil njen stric, je celotna družina »globoko zaskrbljena.«

Včeraj je nato odjeknila novica, da so igralko uspešno izsledili, kar je za britansko BBC potrdil tudi tiskovni predstavnik policije v Los Angelesu. Dejal je, da je 31-letnica »na varnem,« a več podrobnosti ni želel razkriti. Na novico so se že odzvali njeni svojci, ki so pojasnili, da čutijo »olajšanje in veliko hvaležnost.« Policiji in javnosti so se zahvalili tako za njihove napore v iskanju kot za podporo, ki so je bili deležni. »Izvedeli smo, da ni utrpela fizičnih poškodb, a da jo bodo preventivno pregledali v lokalni bolnišnici,« so še dodali.

Policija je sicer pojasnila, da v zvezi s primerom zaenkrat ne poteka kazenska preiskava in da ne sumijo, da bi bilo posredi kaznivo dejanje.