Afera

Končno se je oglasil eden od akterjev domnevnega posilstva

R.T.
22. 7. 2021, 10.25
Posodobljeno: 22. 7. 2021, 14.00
Deli članek:

Policija ne more razkriti, ali je bil incident prijavljen.

alesfevzer.com

Po obtožbah, da naj bi trije nogometaši NK Olimpija med pripravami na Bledu posilili mladoletno dekle, je klub včeraj le prekinil molk. Očitana dejanja strogo obsojajo, so zapisali v izjavi za javnost, in jih ne bodo tolerirali. Sporočili so še, da so nekateri njihovi nogometaši kršili klubski disciplinski pravilnik, »za kar so bili v skladu z disciplinskim pravilnikom ter pogodbenimi obveznostmi kaznovani«, torej suspendirani.

Ni bila tema pogovora

Eden od treh, ki se jih povezuje z omenjenim dogodkom, je na družabnih omrežjih že zanikal vsakršno vpletenost in dodal, da naj podrobnosti dogodka, »ki naj bi se zgodil«, raziščejo pristojni organi.

Policija za zdaj ne daje informacij – potrditi ali zanikati ne morejo niti, ali so dobili prijavo incidenta. Je pa Olimpija včeraj sporočila, da s strani pristojnih organov niso bili obveščeni o kršitvah, ki jih opisujejo mediji. 

V zvezi z domnevnim posilstvom je bilo na njeni včerajšnji novinarski konferenci, na kateri so predstavili svojega novega trenerja Sava Miloševića, zastavljeno vprašanje v zvezi s suspenzom, a so v klubu nemudoma dali vedeti, da to ni tema pogovora. Milošević je po poročanju Ekipe24 vseeno dejal, da gre za zadeve, »s katerimi se morajo ukvarjati nekateri drugi ljudje«, ne pa nogometni trenerji.