Slovenija

FOTO in VIDEO: Radijski voditelj za Severino žrtvoval brado

R.T.
22. 4. 2021, 12.32
Posodobljeno: 22. 4. 2021, 12.58
Deli članek:

Voditelj Radia 2 Sandi Morel se je v čast 49. rojstnemu dnevu prelevil v hrvaško zvezdnico Severino in posnel priredbo njenega hita Djevojka sa sela.

Radio 2
Sandi Morel kot Severina.

»Ko sva z urednico Mojco Pušlar prišla na zamisel, da bi se za tole priredbo preoblekel v Severino, sem s potrditvijo odlašal kar nekaj dni. Pa ne toliko zaradi obleke in ličil, ampak BRADE! Brada mi ogromno pomeni, saj sem brez nje, kot da bi se ustavil v letu 2001 (smeh). Po treh dneh sem ugotovil, da je v javnosti itak potrebno nositi maske, zato je bila odločitev lažja. Na britje sem se pripravljal verjetno dve uri. Imel sem kamen v grlu in pljučih. Še nikoli nisem na brivniku toliko časa zbiral nastavkov. Ne bom pozabil prvega potega z britvico. Na enkrat so se mi v spominu izrisale slike iz vseh potovanj, kaj vse je v zadnjih šestih letih videla ta brada, koliko krat sem jo že naoljil... na čelu se mi je pojavil znoj, ampak po 10-ih minutah je uspelo. V tako kratkem času sem iz osemindvajsetletnika, naredil trinajstlenika,« je v smehu dejal Sandi, ki je v priredbi opisal, kako naj bi Severina preživljala te korona čase.

Radio 2
Sandi Morel kot Severina.

Pri preobrazbi mu je bilo poleg britja brade najtežje pomerjanje oblek: »Nase sem dal vse, od najožjih oblek (kjer se mi je v mednožju res videlo vse), do nekoliko širših in tistih polnih kristalnih kamnov. Zanimivo je bilo spremljati, kako me 4 dekleta oblačijo in slačijo in upajo, da kakšen gumb ne poči. Pa v vsaki obleki so ugotovile, da sem podoben Conchiti Wurst (takrat sem seveda še vedno imel brado).«

Radio 2
Sandi Morel kot Severina.

Zabavno je bilo tudi snemanje spota, ki seveda ni minilo brez smeha in dobre volje. »Zelo velik izziv je bil, kako iz garderobe priti do avtomobila in od tam do Stožic. Ne bom omenjal pogledov mimoidočih. Ko se je snemanje začelo, pa smo se samo prepustili in na koncu je bilo zelo zabavno, do trenutka, ko je bilo potrebo trepalnice sneti iz oči,« je še dejal voditelj.

Kako je videti končni izdelek, pa preverite sami.