Šentvid

VIDEO in FOTO: Odeja, ogenj in stanovalec, recept za dramo

S.R.
7. 3. 2021, 19.22
Posodobljeno: 7. 3. 2021, 20.05
Deli članek:

V Šentvidu je danes popoldne za dramo poskrbel eden od stanovalcev, ki je zagato še preden bi postala katastrofa rešil sam. Odziv pristojnih služb je bil kljub temu hiter in temeljit.

Svet24
Drama na Hafnerjevi ulici v Šentvidu.

Kaj se dogaja v Šentvidu? Ulica je polna gasilcev in reševalcev, dima pa nikjer? Ta vprašanja so rojila po glavah naših zvedavih bralcev. Naj jih pomirimo.

Kot poroča Uprava za zaščito in reševanje, je na Hafnerjev ulici v ljubljanskem Šentvidu malo pred 18. uro v stanovanju tamkajšnjega bloka zagorela odeja. Še preden so tja prispele številčne ekipe gasilcev PGD Šentvid in GB Ljubljana, je tlečo odejo iz stanovanja odnesel že sam stanovalec. Tlečo odejo so nato zunaj pogasili gasilci PGD Šentvid, pomoč gasilcev GB Ljubljana pa kot kaže ni bila več potrebna. Gasilci so sicer še pregledali stanovanje in objekt prezračili, stanovalca pa so pregledali reševalci.

Na kraj so prispeli tudi policisti, iz PU Ljubljana pa so nam sporočili, da v dogodku niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, prav tako se v dogodku nihče ni poškodoval.

Svet24
Drama na Hafnerjevi ulici v Šentvidu.

Svet24
Drama na Hafnerjevi ulici v Šentvidu.