Dobrodelnost

Razpis za dodelitev pomoči osnovnošolcem

N.N.
20. 11. 2020, 19.10
Posodobljeno: 20. 11. 2020, 20.37
Deli članek:

Rotarijci širom Slovenije pomagajo tudi na področjih, kjer je pomoč še kako potrebna, družba pa jim pogosto ne posveča dovolj pozornosti ali jih je prek uradnih institucij praktično nemogoče doseči.

Rotary klub Ljubljana
Na koncertu bodo zbirali sredstva za pomoč osnovnošolcem iz vse Slovenije.

Letošnji 28. Miklavžev koncert, katerega organizirajo skupaj z RTV Slovenija ter priznanimi slovenskimi umetniki, bo drugačen, saj so se v luči letošnje 30-letnice ponovne ustanovitve Rotary kluba Ljubljana in omejitev, s katerimi se vsi srečujemo v letošnjem letu, odločili za pregled preteklih 27 let Miklavževega koncerta. Na koncertu bodo zbirali sredstva za pomoč osnovnošolcem iz vse
Slovenije, šole pa bodo sredstva lahko porabile tudi za potrebe, vezane na situacijo glede Covid-19, kot npr. šolanje na daljavo.

Pomagate pa lahko tudi vi, in sicer s pomočjo SMS sporočil, tako, da pošljete besedo MIKLAVZ5 na 1919 in podarili boste 5€. Če želite prispevati poljuben znesek, pa lahko to storite z dobrodelnim klicem med oddajo na številko 01 472 00 11. Darujete lahko tudi preko mBills, ali preko QR kode, ki je dostopna na spletni strani Rotary kluba Ljubljana.

Nagovorite osnovno šolo ali šolski sklad iz vaše okolice, da se prijavi na razpis in tako prejme sredstva za otroke, ki so potrebni
pomoči.

Vloga za dodelitev sredstev osnovnim šolam je na voljo na njihovi spletni strani: Razpis je objavljen na spletni strani Rotary kluba Ljubljana.

28. Miklavžev koncert si boste lahko ogledali na 1. programu TV Slovenija v soboto, 5. decembra 2020, ob 20. uri.