Dobrodelna dražba

Dvigni ceno in osvoji podpisano rožnato majico Primoža Rogliča

Si.R.
5. 10. 2020, 11.19
Posodobljeno: 13. 10. 2020, 11.04
Deli članek:

Oktober je v znamenju rožnate barve, v tem mesecu še posebno pozornost posvečamo bolnicam, ki so zbolele za rakom dojk. Tudi kolesarski šampion Primož Roglič se jim je z dražbo dresa odločil priskočiti na pomoč!

arhiv
Primož Roglič

Roglič te vabi, da se mu pri dobrodelnosti pridružiš. V dobrodelne namene je namreč ponudil podpisano rožnato majico z lanskega Gira, z zbranimi sredstvi pa bo prek programa Roza Združenja Europa Donna pomoč ponudil bolnicam, ki so zbolele za rakom dojk, in njihovim svojcem. Sodeluj torej v dražbi Rogličeve rožnate majice in pomagaj tudi ti.

Kako sodeluješ?

Klikni na https://novice.svet24.si/roglic-drazba, prijavi se (brez prijave sodelovanje ni mogoče) in z brezplačnim tekstovnim sporočilom dvigni ceno Rogličevi majici. To storiš tako, da pošlješ SMS s ključno besedo ROGLIC [željena vsota] na 4567 (primer: ROGLIC 690). Ponudiš lahko poljubno ceno, ki je višja od trenutno najvišje ponudbe. Svojo ponujeno ceno boš skupaj s svojim imenom in delno prikrito telefonsko številko nato opazil na strani dražbe. Dražba traja do 15. oktobra do 12. ure.

Program Roza

Dražitelj, ki bo ponudil najvišjo ceno za podpisano rožnato majico Primoža Rogliča, bo sredstva v celoti namenil Združenju Europa Donna - Slovenskem združenju za boj proti raku dojk, za program ROZA, s katerim bolnicam in njihovim svojcem nudijo strokovno psihosocialno podporo pri soočanju z boleznijo. Program Roza delno sofinancira ministrstvo za zdravje.