Nakupovalna središča

Te parkirne hiše bodo zaradi neurij odprte vso noč

L.K./STA
3. 8. 2020, 13.52
Posodobljeno: 3. 8. 2020, 14.21
Deli članek:

Zaradi napovedanih možnosti toče in neviht, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek, bodo danes parkine hiše nekaterih nakupovalnih središč odprte vso noč.

Bobo
Previdnost velja predvsem zaradi napovedanega spremenljivega do pretežno oblačnega vremena s pogostimi plohami in nevihtami, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek.

To so denimo napovedali v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark in celjskem Citycentru, avtomobile bo mogoče na varno parkirati tudi pri nakupovalnem središču Park Center v Kopru.

Iz Cityparka in Citycentra so ob tem še sporočili, da brezplačno in varovano parkiranje omogočijo ob vsakokratni napovedi slabega vremena, v parkirni hiši Parka Center pa je parkiranje tudi sicer zastonj.

Močnejši nalivi

Previdnost velja predvsem zaradi napovedanega spremenljivega do pretežno oblačnega vremena s pogostimi plohami in nevihtami, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek. Vmes bodo tudi močnejši nalivi, sporoča Agencija RS za okolje (Arso).

V zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo ob nevihtah dolgotrajni nalivi, možni pa so tudi močnejši sunki vetra, predvsem na jugu pa tudi toča. Deževno vreme se bo nadaljevalo tudi v torek.