Naključje?

FOTO: Predsednik države objavil to fotografijo, sledilci se sprašujejo: "Napoved kolesarjenja po Ljubljani?"

R.T.
8. 5. 2020, 09.22
Posodobljeno: 8. 5. 2020, 09.24
Deli članek:

Gre za naključje, da je predsednik države Borut Pahor fotografijo na kolesu objavil en dan pred protestnimi kolesarjenji? To pravijo njegovi sledilci na Instagramu.

Zajem zaslonske slike
Borut Pahor je z včerajšnjo objavo požel kar nekaj zanimanja.

Predsednik države Borut Pahor je aktivni uporabnik družbenih omrežij, na Instagramu ima kar 118 tisoč sledilcev, ki nemalokrat komentirajo in všečkajo njegove fotografije.  

Pahor pa je z včerajšnjo objavo požel kar nekaj zanimanja. Delil je namreč fotografijo iz mlajših dni, na kateri ga lahko vidimo na kolesu in z vetrom v laseh, ob kateri je zapisal: "Pri dvanajstih letih sem si od prijatelja prvič sposodil pravo cestno kolo. Takrat še nisem slutil, kako me bo ta šport prevzel na stara leta".

Ker bodo danes v prestolnici pred državnim zborom in drugod po državi potekali protivladni protesti, so se nekateri začeli spraševati, ali je predsednik fotografijo le en dan pred protestnimi kolesarjenji objavil s prav posebnim namenom. "Napoved jutrišnjega kolesarjenja po Ljubljani?," glasi en od komentarjev, medtem ko je drugi uporabnik zapisal: "Za jutri ne potrebuješ kondicije..." Ena od sledilk si je drznila predsednika pozvati k udeležbi na protestih. "Potem pa kar jutri pred palament," je zapisala.