Še enkrat iskrena hvala vsem in vsakemu posebej

Pošta Slovenije ostaja tudi v kriznih časih v službi človeka, ljudi

Oglasno sporočilo
15. 4. 2020, 10.05
Deli članek:

Če kdaj, potem je sedaj obdobje, ko je naše poslanstvo najbolj na preizkušnji. V skrbi za zdravje in varnost sprejemamo ukrepe za zaščito in varovanje zdravja naših strank ter zaposlenih, še posebej tistih, ki so morebitni okužbi vsakodnevno najbolj izpostavljeni.

Zadnji tedni od nas terjajo vedno nove prilagoditve, ukrepe in načrte za obvladovanje posledic pandemije koronavirusa, saj lahko le na ta način zagotovimo učinkovito in delujočo poštno mrežo. Nemoteno izvajanje poštnih storitev udi v teh časih ostaja ena naših ključnih nalog. Naša vloga je jasna – zagotavljati dostop do informacij, dostavljati dobrine, ki jih nujno potrebujemo ter nenazadnje tudi do najdražjih in prijateljev.

Hvala vsem zaposlenim, ki odgovorno, požrtvovalno, prilagodljivo in predano opravljajo svoje delo. Brez njih ne bi mogli zagotavljati poštnih in logističnih storitev, za mnoge posameznike skoraj edine povezave z zunanjim svetom.

V skrbi za zdravje in varnost sprejemamo ukrepe za zaščito in varovanje zdravja naših strank ter zaposlenih, še posebej tistih, ki so morebitni okužbi vsakodnevno najbolj izpostavljeni.

Trenutne razmere od vsakogar izmed nas zahtevajo preudarno in odgovorno ravnanje ter dosledno spoštovanje ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe. Ne pozabimo torej, da vsak od nas prispeva k ohranjanju zdravja z upoštevanjem vseh priporočil pristojnih inštitucij in odgovornim ravnanjem.

Pošta Slovenije
Še enkrat iskrena hvala vsem in vsakemu posebej.

Hvaležni smo za vašo podporo, ki jo v teh dneh izkazujete zaposlenim Pošte Slovenije, ter vas iskreno prosimo, da z nami sodelujete enako zanesljivo kot do zdaj tudi v prihodnje.