Vojna zakoncev Jelinčič

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih stvari

Gašper Petovar / Reporter
11. 12. 2019, 19.30
Deli članek:

Ker Monika Jelinčič ni prišla po svoje stvari, je Zmago naročil tovornjak in se jih očitno znebil za vedno. Sprašujemo se, kdo bo plačal stroške.

Gašper Petovar
Selitveni servis je vse skupaj odpeljal v skladišče.

Ločitev zakoncev Zmaga in Monike Zupanc Jelinčič postaja vedno bolj bizarna. Ob zadnjem snidenju na sodišču je Monika Zmaga povprašala, kdaj lahko prevzame svoje obleke in ostale stvari. Ker se skoraj ločenca nista uspela sama dogovoriti o tem, je datum in uro prevzema določilo kar sodišče. Tako naj bi v ponedeljek ob 15.00 prišlo do enega zadnjih dejanj v razhodu zakoncev Jelinčič. Zmago, ki ga v tem času ni bilo doma, je najel celo varnostno službo. Kot je dejal, zato, da ne bi iz hiše odšlo še kaj, kar ne bi smelo. A Monike ni bilo od nikoder. Kot so poročali kolegi z revije Reporter, naj bi Monika Zmagu predlagala, da stvari pobere že v nedeljo zvečer, a je politik to zavrnil in vztrajal, naj pride na dan in ob uri, ki jo je določilo sodišče. Ob tem je pripomnil, da Monike ni bilo zato, ker ji Pop TV ni uspel zagotoviti kamer, ki bi posnele dogajanje.

M24
Zmago Jelinčič in Monika Zupanc Jelinčič v srečnejših časih.

Gašper Petovar
Na tovornjak je romalo več kot 40 škatel s čevlji.

Vrgel na tovornjak

Ker je bila izselitev v ponedeljek neuspešna, je Zmago včeraj zjutraj poklical kar selitveni servis in spet naročil varnostnike. Medtem ko so se mimo rezidence Jelinčičevih trume Slovencev vozile na delo, so zaposleni selitvenega servisa na tovornjak pridno zlagali lastnino Monike Jelinčič. Med drugim 40 škatel s čevlji, smučarsko opremo in kovčke z oblačili. Zmago je poskrbel, da je bilo vse tudi dokumentirano. »Da ne bi bilo očitkov, da sem vzel kaj zase,« je dodal.

Gašper Petovar
Vse skupaj so nadzirali varnostniki.

Kdo bo plačal?

Po poročanju revije Reporter naj bi tovornjak vse stvari odpeljal v skladišče, kjer bodo čakale na prevzem. Vse stroške selitve pa naj bi po besedah predsednika Slovenske nacionalne stranke poravnala kar njegova nekdanja partnerica. Kot je povedal, so v hiši ostale samo še stvari, ki so shranjene v sefu, katerega kodo za odklepanje pozna le Monika.

Levo: Instagram; desno: Mediapseed
Moniki Jelinčič je ob sodnih obravnavah v podporo novi partner.