Nepredvidljive vremenske razmere

Na kateri nadmorski višini živite? Morda vas bo presenetil sneg, sicer pa se pripravite na dež

S.R.
30. 11. 2019, 17.30
Posodobljeno: 30. 11. 2019, 17.30
Deli članek:

Za nami je razmeroma oblačen sobtni dan, ki so ga lokalno začinile tudi manjše ploha.Čaka nas pretežno jasna noč, jutri pa bo že bolj pestro.

Profimedia
Večina se bo morala zadovoljiti z dežjem.

Ponoči bo pretežno jasno, proti jutru pa se bo oblačnost od zahoda postopno povečala, napoveduje Agencija RS za okolje. Najnižje jutranje temperature bodo -3 do 1, na Primorskem do 4 stopinje Celzija. Čaka nas oblačna nedelja, le na vzhodu dopoldne bo še delno jasno z jutranjo meglo po nižinah.

Rahlo deževje se bo začelo že v nedeljo proti večeru, a ga bo deležen zgolj zahod države. Sicer pa bo ponekod zapihal južni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 5, na Primorskem do 11 stopinj Celzija. 

Arso
Vremenske razmere v ponedeljek zjutraj.

Zloglasni ponedeljek

Arso napoveduje, da bodo do ponedeljka zjutraj padavine zajele vso Slovenijo, deževno bo ves dan, sredi dneva pa se bo še ohladilo, pri čemer se bo meja sneženja popoldne spustila pod 400 metrov nadmorske višine. Na Primorskem bo zapihala burja. Padavine bodo ponehale šele zvečer, nato pa se bo v torek dopoldne zopet razjasnilo. Sreda bo precej jasna, na Primorskem pa bo še vedno brila burja.

Arso
Vremenske razmere v ponedeljek popoldne.