Smučarske vozovnice

Največja podražitev na Krvavcu in Rogli, na Kaninu enake cene

Mihael Korsika
12. 11. 2019, 06.50
Posodobljeno: 12. 11. 2019, 09.03
Deli članek:

Ljubitelji belih strmin že nestrpno čakajo na začetek nove smučarske sezone. Za večino večjih smučišč je še mogoče v predprodaji kupiti cenejše vozovnice. Večina smučišč je sicer ceno dnevne vozovnice za odrasle dvignila za en evro, medtem ko bo na Krvavcu in Rogli višja za dva evra.

STA
Dnevne vozovnice bodo najdražje v Kranjski Gori.

Smučarska sezona se nezadržno približuje, smučarski navdušenci pa lahko za večino smučišč še vedno v predprodaji kupijo cenejše vozovnice.

Dnevne vozovnice bodo letošnjo zimsko sezono najdražje v Kranjski Gori, in sicer bodo morali odrasli zanje odšteti po 35,50 evra, a so na našem najbolj mondenem smučišču v primerjavi z lansko sezono ceno dvignili le za 0,60 evra, medtem ko so se na večini smučišč odločili za podražitev za okrogel evro.

Za največjo spremembo pri cenah so se odločili na Krvavcu in Rogli, in sicer so ceno dnevne vozovnice povišali za dva evra; odrasli bodo morali zanjo odšteti 35 evrov.

Enake cene vozovnic so ohranili na najvišjem slovenskem smučišču, na Kaninu (29 evrov), kjer bodo imeli tudi najcenejšo sezonsko vozovnico (210 evrov), a jo je bilo mogoče kupiti le v predprodaji.

V nadaljevanju smo med drugim pripravili pregled cen dnevnih smučarskih vozovnic za odrasle, mlade in seniorje v glavni sezoni in v predprodaji ter še cene neprenosljivih sezonskih vozovnic za odrasle.

DTP/STA
Golte

DTP/STA
Kranjska Gora

DTP/STA
Krvavec

DTP/STA
Vogel

DTP/STA
Kanin

DTP/STA
Mariborsko Pohorje

DTP/STA
Rogla

DTP/STA
Cerkno

DTP/STA
Stari Vrh