V prestolnici

Otrokom govoril o svojih spolnih izkušnjah s partnerko

A.S.
14. 10. 2019, 15.57
Posodobljeno: 14. 10. 2019, 17.58
Deli članek:

Ljubljanske policiste so 24. septembra obvestili, da je starejši občan v enem od parkov med stanovanjskimi bloki v Polju otrokom govoril o svojih spolnih izkušnjah s patnerko.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožila informacija, da v okolici stanovanjskih naselij v Polju moški nadleguje mlada dekleta. 

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o incidentu obveščeni 24. septrembra. Zapisali so, da je občan otrokom govoril o svojih spolnih izkušnjah s partnerko. Otroci so o tem obvestili starše, ki so poklicali policijo. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršitve člena Zakona o varstvu javnega reda in miru v višini 250,38 evrov. Po navedbah PU Ljubljana, bodo z njim opravili dodatne pogovore in v reševanje problematike vključili tudi druge pristojne službe. Prav tako so dodali, da bodo na podobne incidente pozorni tudi v bodoče. V parku in v okolici bodo opravljali večkratne kontrole.

Policisti so prav tako pozvali vse, ki bi opazili podobne incidente in sporno vedenje, naj jih o tem obvestijo na telefonsko številko 113 ali pa jim to sporočijo na najbližjo policijsko postajo.