Slovenija

Novo v Ljubljani: Športni park Štepanc Fest

Oglasno sporočilo
3. 10. 2019, 07.00
Deli članek:

Veste, kje športne aktivnosti potekajo ne glede na vreme? V Športnem parku Štepanc Fest, ki je odlična novost za vse ljubljanske športne navdušence. Svoja vrata bo na široko odprl to soboto, 5. oktobra.

P.R.
Športni park Štepanc Fest.

Gibanje je ključna sestavina recepta za zdravo in vitalno življenje. Žal hitro zdrsnemo v premalo aktivno življenje, kar je vsekakor posledica natrpanih urnikov, hitrega tempa vsakdanjika, za nameček pa nam jo zagode tudi neprimerno vreme. 

Že to soboto, 5. 10. 2019, se lahko odločite za novo poglavje v svojem življenju. Obiščite Športni park Štepanc Fest na Litijski cesti 57 v Ljubljani, kjer se lahko prepričate, da ne boste imeli več za izgovor nobenega izmed prej naštetih razlogov, še najmanj pa vreme.
Med 15. in 20. uro se boste lahko sprehodili skozi vse tri športne objekte Športnega parka Štepanc Fest: Badminton BIT center, Fitnes center BIT, Squash land in BAZA, Center športnega življenja. Športni park vas bo popeljal tja, kjer izgovorov ne poznajo in se je s športom mogoče ukvarjati ne glede na vreme ali starost. Spoznali boste pestro ponudbo vadb, treningov in aktivnosti, ki jih ponujajo posamezni objekti, med ogledom pa boste nabrali štampiljke, s katerimi boste sodelovali v žrebanju za bogate nagrade v vrednosti 3000 evrov. Na srečneže čakajo letna karta za badminton, letna karta za fitnes in vodene vadbe, letna karta za squash in dve vstopnici za ogled tekme serie A v Italiji.

Čakajo vas pestre akcije in bogate nagrade, za zabavo bosta poskrbela tudi Hitradio Antena in didžej, pripravljenih pa bo tudi 400 brezplačnih palačink za sladkosnede vseh starosti.