Policisti prosijo za pomoč

Med vožnjo trčil v dve vozili in se brez sramu odpeljal naprej

A.S.
1. 10. 2019, 10.54
Posodobljeno: 1. 10. 2019, 10.56
Deli članek:

S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da je voznik, ki je sedel za volanom sivega avtomobila znamke Peugeot, trčil v dve vozili na Rejčevi ulici in pobegnil.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Danes nekaj pred 8. uro so novogoriške policiste obvestili o prometni nesreči. Neznani voznik je vozil iz središča Nove Gorice v smeri proti trgovskemu centru na Prvomajski ulici. Med vožnjo po Rejčevi ulici je trčil v zadnji del parkiranega avtomobila in nato še v levi bočni del osebnega vozila, ki je v tistem trenutku pripeljal nasproti. Po trčenju pa je povzročitelj pobegnil. Na peugeotu je najverjetneje nastala materialna škoda (na zunanjem levem vzvratnem ogledalu in na levi bočni strani vozila).

Zaradi razjasnitve okoliščin policisti sedaj prosijo za pomoč vse morebitne očividce. Če karkoli veste o prometni nesreči, potem o tem obvestite policiste Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici) na telefon (05) 393 41 00, elektronski naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si ali se oglasite na najbližji policijski postaji. Prav tako lahko pokličete tudi na telefonsko številko 113 ali na 080 1200.