Velikodušno

FOTO in VIDEO: Avdić do srca ganil mamo malega Krisa

R.T.
30. 9. 2019, 12.24
Posodobljeno: 30. 9. 2019, 12.53
Deli članek:

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je danes presenetil in do srca ganil mamico malega fantka Krisa. »Cilj za Krisa je dosežen,« pa so zapisali na facebook profilu društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki. Za 19-mesečnega fantka je slovenska javnost zbrala kar 3,4 milijona evrov.

Radio 1
V imenu poslušalcev Radia 1 ji je predal ček za 5000 eurov.

Ekipa, ki se danes v sklopu velike turneje po Sloveniji z mobilnim studiom nahaja v Celju, je v goste povabila Ano Jerak, mamico pogumnega 19-mesečnika »Slovenijo niso združili samo naši odbojkarji, temveč tudi mali fantek Kris. Ana, koliko se Kris zaveda dogajanja okoli sebe?« jo je vprašal Denis.

»Prve dni je bil zelo nezahteven otrok. Ure in ure je lahko gledal risanke, nič ni jokal. Kot, da je vedel, da ima mama delo in more speljati to akcijo. Nenormalno je bil priden,« je navdušeno povedala Ana in dodala, da njen sin zagotovo čuti vso to neverjetno pomoč. »On se tujcev sicer boji, ker je veliko po bolnicah in vsi nekaj hočejo od njega. Ponavadi je zadržan, jokav, otepa se ljudi. Te dni pa je vesel vsakega, na obrazu ima izraz hvaležnosti. Vse je sprejel odprtih rok,« je še dodala Primorka, ki vso situacijo prenaša zelo stoično.

Radio 1
Ekipa, ki se danes v sklopu velike turneje po Sloveniji z mobilnim studiom nahaja v Celju, je v goste povabila Ano Jerak, mamico pogumnega 19-mesečnika.

Solzne oči pa je dobila, ko jo je Denis presenetil z donacijo. V imenu poslušalcev Radia 1 ji je predal ček za 5000 eurov. »Hvala Radio 1, hvala celotna Slovenija, Kris se bo en dan sam zahvalil,« je še sklenila presrečna mamica.

Radio 1
Solzne oči je dobila, ko jo je Denis presenetil z donacijo.

Radio 1
Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je danes presenetil in do srca ganil mamico malega fantka Krisa.