Ste ga videli?

FOTO: Po hudi nesreči na štajerski avtocesti, v kateri je umrla 31-letnica, je Lucky pobegnil. Sedaj ga iščejo, je sploh še živ?

A.S.
3. 9. 2019, 09.34
Posodobljeno: 3. 9. 2019, 10.19
Deli članek:

Do hude prometne nesreče je prišlo 31. avgusta, zaradi sile udarca pa je psiček zbežal iz minibusa na polje. Vse od takrat ga niso videli, upanja, da je še živ, pa je vse manj.

Eva Hren (facebook)
Ste ga videli?

Spomnimo:

V soboto, 31. avgusta, je na avtocesti med Tepanjem in Dramljami v smeri proti Ljubljani prišlo do hude prometne nesreče. 52-letni romunski voznik osebnega avtomobila je trčil v kovinsko ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila. V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Med lažje poškodovanimi je bila tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki, stari 51, 13 in 4 leta.

V enem od vozil je bil tudi čipiran pes z imenom Lucky. Gre za rjavega psa, pasme čivava, ki je star šest let, imel pa naj bi štiri kilograme. Psiček je zaradi sile udarca zbežal iz minibusa na polje, vse od takrat pa ga niso videli, je zapisala Eva Hren na facebooku, objavo pa je delilo tudi Društvo za zaščito živali Maribor. Lastnica psa je Gaby Lordache, njena hčerka pa ljubljenčka že močno pogreša.

Pojavila pa se je informacija, da naj bi bila na cesti med Tepanjem in Dramljami povožena žival, podobna psu, ki ga iščejo. Vse, ki bi karkoli vedeli, Hrenova poziva, da ji to sporočijo.