Slovenija

Križišče Poljanske in Rozmanove zaprto do konca avgusta

S.R.
12. 7. 2019, 09.35
Posodobljeno: 12. 7. 2019, 10.19
Deli članek:

Mestna občina Ljubljana vse udeležence v prometu prosi za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Mol
Križišče bo zaprto zaradi prenove.

Zaradi rekonstrukcije Poljanske ceste bo od ponedeljka 15. julija do predvidoma 30. avgusta za ves promet zaprto križišče Poljanske ceste, Rozmanove ulice in Poljanskega nasipa, sporočajo iz Mestne občine Ljubljana.

Zaradi prenove bodo mestni avtobusi na linijah 5 in 13 vozili po spremenjeni trasi:

- v smeri Moste: Ilirska ulica – Njegoševa ulica – Roška cesta (Fabianijev most) – Poljanska cesta
- v smeri Center: Poljanska cesta – Roška cesta (Fabianijev most) – Trubarjeva cesta (Hrvatski trg) – Rozmanova ulica – Ilirska ulica

Avtobusi bodo ustavljali na vseh postajališčih na obvozni trasi.

Trubarjeva ulica

Zaradi rekonstrukcije Trubarjeve ulice bo od 18. ure danes 12. julija do predvidoma nedelje 14. julija za ves promet zaprto križišče Resljeve ceste in Trubarjeve ulice. 

MoL
Zapora na Trubarjevi cesti.

Ta konec tedna (jutri in v nedeljo, 13. in 14. julija) bo zaradi del za ves promet zaprto tudi krožišče Bratislavske, Leskoškove in Argentinske ulice. Obvoz bo po Šmartinski, Kajuhovi, Letališki in Leskoškovi cesti. Mestni avtobusi na liniji 7L bodo vozili po spremenjeni trasi. 

MoL
Krožišče Bratislavske, Leskoškove in Argentinske ulice.

Celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani lahko spremljate na portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo. Svoje poti po mestu lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota (chatbota) Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.