Partner videl grozen prizor

Hrvaška žaluje: Katarina je popravljala roleto in zgrmela v smrt, našel jo je fant

R.T.
27. 6. 2019, 08.54
Posodobljeno: 27. 6. 2019, 09.04
Deli članek:

25-letna vojakinja Katarina Radman je popravljala okensko roleto in padla s petega nadstropja. Padec je povzročil hude poškodbe, Katarina pa je preminula v bolnišnici.

Facebook (osebni profil)
Katarina Radman

V torek okoli 16. ure je v Ulici Izidora Kršnjavoga v Karlovcu skozi okno stanovanja v petem nadstropju padla mlada Katarina, sicer pripadnica Hrvaške vojske. Čeprav je padec povzročil hude poškodbe, je takoj po nesreči Katarina še vedno kazala znake življenja.

V času tragične nesreče je bil Katarinin partner v trgovini. Ko se je vrnil, je svoje dekle iskal v stanovanju, potem pa šok. Videl je odprto okno in pogledal skozi ter na tleh uzrl negibno Katarino. Reševalne enote so hitro posredovale, a so bile poškodbe prehude. Katarina je preminula v karlovški bolnišnici kmalu zatem.

Kot opisujejo sosedi, je bil vojaški par za zgled vsem mladim. »V času nesreče sta pričakovala goste, velikokrat so ju obiskovali prijatelji. V trenutku padca je bila sama v stanovanju. Zataknila se ji je roleta, želela jo je popraviti in je na žalost padla skozi okno,« je povedal en od sosedov. »Katarinin partner je sprva mislil, da je Katarina pred blokom izgubila zavest. Stekel je dol in videl grozen prizor. Ležala je v mlaki krvi,« je povedala druga soseda.

Google Maps
Do tragedije je prišlo v torek popoldne v mestni četrti Rakovac.

Katarino pa so vsi opisali kot dobro mlado žensko, polno življenja, vedno pripravljeno pomagati. »Oba sta delala v Hrvaški vojski. Tako skladen par sta bila. Ona je bila vedno vesela in nasmejana. Pozimi se je velikokrat ponudila, da mi pomaga pri nošenju drv,« je v solzah dodala soseda.