Jagodni izbor

Z mopedom po otroškem igrišču, razstrelili bankomat …

S.S.
24. 6. 2019, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

sta
razstreljen bankomat, Senožeče

10 Jeseniški policisti so imeli opravka s pijanim domačinom, ki je v gostinskem lokalu kršil javni red in mir, potem pa sedel v avto in se odpeljal. A so ga policisti hitro izsledili in mu v usta porinili alkotest, ki je pokazal 0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledil je obisk pristojnega prekrškovnega sodnika.

9 Na Mršah pri Kozini se je pes mešanec izmuznil iz pesjaka, odtaval do sosedov in soseda ugriznil v golen. Sledil je hitri postopek.

8 Kranjski policisti so na analizo poslali bankovec za 50 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7 V Ankaranu so neznanci vlomili v skladišče. Lastnik pogreša dve kosilnici, dva sesalnika, razne stole, mize in nekaj aluminija. Škode je za 4000 evrov.

6 V Grosupljem sta neznana storilca vstopila v odklenjeno hišo in lastniku, ki je spal, iz denarnice ukradla gotovino.

5 V Kopru so policisti izdali plačilni nalog 43-letniku, ki je z mopedom »oral« po otroškem igrišču.

4 V Svibnem pri Laškem so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Lastnik pogreša dva spominska kovanca.

3 V Domžalah je nekdo vlomil v pokrit prodajni šotor podjetja in ukradel več električnih zobnih ščetk. Škode je za 2600 evrov.

2 V Senožečah so neznanci razstrelili bankomat.

1 Na območju Grobelnega so vandali prerezali nekaj bal sena, poškodovali traktor in traktorsko prikolico ter čoln, ki je bil naložen na njej.