Slovenija

Jana Morelj se septembra vrača pred radijske mikrofone, kaj bo z Anjo Ramšak?

P.R.
17. 6. 2019, 13.32
Posodobljeno: 17. 6. 2019, 13.32
Deli članek:

Jeseni se v oddajo Denis Avdič Show na Radiu 1 vrača voditeljica Jana Morelj.

G.B.
Simpatična temnolaska je skoraj deset let z Denisom Avdićem in Miho Deželakom nepogrešljiv del ekipe najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji.

Simpatična temnolaska je skoraj deset let z Denisom Avdićem in Miho Deželakom nepogrešljiv del ekipe najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji. Zato dvoma v njeno vrnitev ni bilo. »Ko pomislim na vrnitev, začutim metuljčke. Malce sem nestrpna in živčna, predvsem pa zelo vesela, da bom spet nazaj v tem krasnem in odštekanem kolektivu. Sploh prve mesece, ko sem bila še čisto izgubljena v novi vlogi, sem pogrešala službo. To je bila do sedaj moja najdaljša odsotnost, zato sem bila kar malce zmedena. Še nekaj časa sem se brez budilke zbujala ob 4.20,« je v smehu povedala Jana, ki so jo v službi označili za glas razuma. »Septembra se vračam v čisto novi vlogi. Kakšni, pa naj ostane še skrivnost. Tudi zame bo to čisto nova vloga. Še vedno bom taka Jana kot sem bila, torej odkrita, neposredna, preprosta in realna. Po novem pa še z nazivom "mama",« je dodala mamica male Mie.

G.B.
Za čas porodniške je Jano v studiu nadomeščala voditeljica Anja Ramšak, ki je zelo vesela, da ostaja še naprej.

Za čas porodniške jo je v studiu nadomeščala voditeljica Anja Ramšak, ki je zelo vesela, da ostaja še naprej in že komaj čaka, da bo od septembra v studiu imela žensko družbo. »Po celem letu druženja z Deželakom in Denisom že res pogrešam žensko energijo. Z Jano imava že vrsto let posebno vez. Želim si in verjamem, da bo prinesla v oddajo nekaj posebnega, drugačnega in svežega,« je povedala Anja.