Ovadba

FOTO: Hišne preiskave velenjskih policistov obrodile sadove; 56-letnica s sedmimi kilogrami droge

A.S.
14. 6. 2019, 12.27
Posodobljeno: 14. 6. 2019, 12.32
Deli članek:

Velenjski policisti so v zadnjem tednu zasegli večjo količino prepovedanih substanc, med drugim konopljo, ekstazi in amfetamine.

PU Celje
Pretekli vikend so policisti na javni prireditvi v Velenju pri 31-letniku, za katerega so sumili, da je drogo tudi preprodajal, našli več zavojev droge amfetamin in približno 100 tablet ekstazija.

Pretekli vikend so policisti na javni prireditvi v Velenju pri 31-letniku, za katerega so sumili, da je drogo tudi preprodajal, našli več zavojev droge amfetamin in približno 100 tablet ekstazija. Moškega so pridržali in po nalogo opravili še hišno preiskavo. V domu osumljenca so poleg mamil našli še tehtnice, merice in ostale pripomočke, ki jih je uporabljal pri razpečevanju prepovedanih substanc. 

PU Celje
Prepovedane substance.

Včeraj so velenjski policisti na območju Šoštanja opravili še dve hišni preiskavi. S pomočjo vodnikov psov so pri 36-letniku našli manjšo količino posušene marihuane, medtem ko so pri 56-letnici zasegli približno sedem kilogramov te iste droge.

PU Celje
Pri 36-letniku so našli manjšo količino posušene konoplje.

Pri osumljenki so našli nekaj več kot 180 sadik konoplje različnih velikosti. Zasegli so tudi dva šotora za gojenje konoplje, ki sta bila opremljena z lučmi, prezračevalnim sistemom, vlagomeri in ostalo opremo potrebno za gojenje konoplje. 

PU Celje
56-letnica je gojila prepovedano konopljo.

Vsi omenjeni osumljenci bodo kazensko ovadeni.