All Star

Luki se sanje (še) ne bodo uresničile

T.L.
16. 2. 2019, 20.08
Posodobljeno: 16. 2. 2019, 20.20
Deli članek:

Ugibanja, ali bo nadomestil Davisa na nedeljski tekmi, ni več. Medijem je Davis sporočil, da je njegov načrt, da zaigra.

Reuters
Luka Dončić na medijskem dnevu.

Luka Dončić se bo na All Star vikendu preizkusil še v tekmovanju v spretnosti. Luka je na medijskem dnevu po prihodu novinarjem povedal, da je prehlajen, ampak "vedno sem prehlajen, zato je vse O.K."

Dodal je, da še nima informacij o tem, ali bo Anthony Davis igral na nedeljski tekmi All Star ali pa se mu bo izpolnila največja želja in bo sedel na klopi za rezervne igralce ob največjih zvezdnikih, ki trenutno igrajo v ligi.

"Če bi se to zgodilo, bi se mi uresničile sanje," je dejal Luka o nedeljski tekmi. Poročali smo, da Luka sicer za nedeljo načrtuje let v Cancun, s čimer pa se nastop na NBA All Stars zagotovo ne more kosati in je jasno, da bi Luka z veseljem "žrtvoval" kratko dopustovanje.

Vendar pa se letos Luki sanje očitno ne bodo uresničile: Anthony Davis je kasneje namreč predstavnikom medijev dejal, da je "njegov načrt", da jutri igra. "Bomo videli", je še dodal. Davis na tekmah za svojo ekipo New Orleans Pelicans v naslednjih dneh ne bo igral.

Davis je sicer v nekoliko nenavadni situaciji, saj želi zapustiti ekipo New Orleans Pelicans, vendar pa v klubu zaenkrat temu niso naklonjeni. Davis je klub obvestil, da pogodbe ne bo podaljšal in da si želi zamenjave, pogodba z zajetnim zneskom pa ga sicer veže do leta 2020.