Besede v slovo

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar s traktorjem"

T.L.
16. 2. 2019, 16.00
Posodobljeno: 16. 2. 2019, 17.12
Deli članek:

Ob smrti pevke Barbare Šerbec-Šerbi se številni spominjajo, kako se jim je za časa življenja vtisnila v spomin.

Bobo
Zoran Predin in Šerbi leta 1995.

V petek se je poslovil, lahko rečemo kar, prvi obraz skupine Agropop:  bolnišnici je umrla Barbara Šerbec- Šerbi. Barbari v slovo so številni na spletu namenili lepe besede, obujali spomine na druženje z njo in koncerte Agropopa, ki so jih nekoč obiskali. Zbrali smo nekaj teh spominov.

Vransko summer night: Umrla je Barbara Šerbec - Šerbi, kraljica legendarne skupine Agropop. Lepi spomini na leto 2006, ko smo jo, kot se za pravo divo spodobi, na oder Vransko summer night pripeljali kar s traktorjem. Naj počiva v miru, v naših spominih pa bo vedno ostala kot prava žurerka.

Bobo
Leta 1994 je Agropop nastopil na pediatrični kliniki.

stranka NSi: Umrla je Barbara Šerbec, znana kot Šerbi. Bila je ikona legendarne glasbene skupine Agropop, ki je Slovenijo navduševala predvsem v 80-ih letih. Naj počiva v miru.

Vera:  R.I.P... legenda 80-ih ... v mojem spominu boš vedno ostala tista energična debela deklca ... Ti si naš sonček ... žal na koncu pozabljena tu na zemlji. Naj ti bo tam zgoraj lažje ...

Mediaspeed.net
Šerbi in Tanja Žagar.

Božo: "Tvoje noge bose zelje tlačijo" Na to besedilo smo se na čagah, še kot pubeci, sezuvali in frajere delali pred deklinami. Adijo Šerbi. Lahko zemljo in miren počitek ti želim.

Aleš: Danes sem izvedel, da je umrla Šerbi. Tisti mlajši verjetno ne vedo, kdo to je. Tisti, ki smo pa z Agropopom gor rasli, pa vemo, da so s Šerbi pustili pečat za vedno.

Damjan: Šerbi R. I. P in pozdravi vse, ki niso več z nami. Pa harajte tam gor.

Mediaspeed.net
Z Yurijem Bradacem leta 2007.

Mediaspeed.net
Jan Plestenjak in Šerbi leta 2012.