Novo upanje

Slovenci prisluhnili družini, ki išče dom

P.K.
16. 1. 2019, 20.00
Deli članek:

Ganljivo pismo te dni preplavlja splet. Napisala ga je mamica dve leti stare deklice in življenjska sopotnica v prometni nesreči hudo poškodovanega mlajšega moškega.

Facebook
Andreja s partnerjem in dvoletno hčerko išče nov dom. Želijo si, da bi se ustalili nekje v okolici Trojan.

Bralci ste nas opozorili na zapis mlajše ženske, ki ga te dni spletni uporabniki množično razširjajo na facebooku. »Mediji imate moč – dosežete ogromno ljudi, zato prosimo, delite tudi vi Andrejino zgodbo in ji pomagajte poiskati nov dom. Morda ima kdo od bralcev stanovanje zanje,« ste napisali. Seveda smo prisluhnili vašim besedam, zato objavljamo prošnjo Balohovih.

Na spletu se tričlanska družina najprej predstavi. »Sem Andreja Baloh, mamica dvoletne hčerke in življenjska sopotnica dragega Kristjana, ki se bori in uspešno okreva po hudi prometni nesreči, v kateri je utrpel hudo poškodbo možganov,« pove uvodoma.

Nadalje priča, da je partnerjeva nezgoda izpred dveh let dodobra spremenila njihovo življenje, a pogumno stopajo naprej. A zdaj so 'trčili' ob velik izziv; iščejo nov dom, saj v tem, v katerem so zdaj, ne morejo več ostati. Kaj se je zgodilo, da morajo iti, kako lahko pomagate družini in kaj so zelo navdihujoče besede mamice Andreje, izvedite že danes s klikom na TRAFIKA.