Misteriji

Ali življenjska energija iz orgonita res lahko reši marsikatero težavo?

P.K.
11. 1. 2019, 20.00
Deli članek:

Transformator energije v obliki orgonita ima danes doma lahko vsak. Z njegovo pomočjo naj bi v prostoru in telesu vzpostavljali energijsko, mentalno in duhovno ravnotežje.

facebook
Robert Koprivc nam je razložil, zakaj so ga pritegnili orgoniti in kaj vse lahko z njimi rešujemo.

Podrobneje nam bo orgonite, te androide, ki naj bi imeli sposobnost alkimističnega delovanja, predstavil Robert Koprivc, ki se z njihovo izdelavo ukvarja že skoraj desetletje. 

Kaj ga je pritegnilo k njim, nas najprej zanima. »Bil sem na nekem duhovnem predavanju, kjer so med drugim omenjali orgonsko energijo in orgonite. Ta tema me je sila pritegnila, malodane navdušila, zato sem takoj, ko sem prišel domov, začel podrobno raziskovati, in tako sem leto in pol prebiral in študiral vse, kar je povezano z orgonsko energijo in orgoniti,« pravi uvodoma.

Kaj orgoniti sploh so, je naslednje vprašanje za našega sogovornika iz Celja. »V bistvu so nekakšni transformatorji energije, ki je okoli nas. To subtilno vseprisotno energijo preobrazijo v za človeka bolj zaznavno življenjsko energijo, jo okrepijo. Pravzaprav energijo, ki 'stopi' vanje, prek kovinskih opilkov, ki so sestavni del orgonitov, prefiltrirajo, prečistijo, spotoma 'poberejo' še vibracije kristalov, ki so tudi vgrajeni v orgonite, nakar v prostor 'pošljejo' čisto, zdravilno, pozitivno energijo, ki človeka in njegovo okolje podpira pri vsem – deležni smo zaščite, zdravja in miru,« nam pove.

Zakaj naj bi orgoniti imeli tako moč, pri čem vsem lahko pomagajo in še druge zanimivosti, izvedite že danes - kliknite na TRAFIKA.