Vse za pozornost

Peripetija v Idriji: mladoletnik med snemanjem prijateljev telebnil z drevesa

S.R.
23. 12. 2018, 14.08
Posodobljeno: 23. 12. 2018, 14.40
Deli članek:

Policisti so včeraj posredovali v nenavadnem zapletu, ki je se v Idriji pripetil štirim mladeničem. "Nasrkal" je le eden.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Novogoriški policisti so bili malo pred 14. uro obveščeni, da se je na Rudarski ulici v Idrijizaradi padca z drevesa poškodoval mladoletnik. Poleg policistov so na kraj prispeli tudi gasilci PGD Idrija in reševalci NMP ZD Idrija. Kaj se je zgodilo?

Kot sporočajo iz PU Nova Gorica, so na kraju ugotovili, da se je skupina štirih mladoletnikov v dopoldanskih urah namenila posneti več videoposnetkov, ki so jih želeli objaviti na YouTubu. Ob približno 13.40 uri so se tako zadrževali na gozdni poti proti dimniku bivše topilnice. Trojica se je z gorskimi kolesi spustila proti Rudarski ulici, četrti, gre za Ljubljančana, pa se je namestil na podrtem drevesu nekje na višini dveh metrov od tal in jih z uperjenim objektivom čakal. Ko so pridrveli mimo, se mu je med snemanjem odlomila veja, zaradi česar je telebnil na trda tla. Na srečo je kot kaže utrpel le lažje poškodbe hrbta in glave. Oskrbeli so ga v zdravstvenem domu v Idriji.