Bizarno

Ker deklica ni predsednica, so njeni starši zagnali kraval

P.K.
17. 12. 2018, 19.45
Deli članek:

Na eni izmed primorskih osnovnih šol naj bi se starši učenke tožarili prek odvetnikov, ker njihov otrok ni postal predsednik razreda. Preverili smo, kaj se dogaja.

Dreamstime
Starši so se razhudili, ker so njihovo hčerko v postopku izbire predsednika razreda, prezrli.

Naše uredništvo je bralec obvestil o precej nenavadnem dogodku, ki se je pripetil na eni izmed osnovnih šol na Primorskem. Pravi, da je šlo za incident v petem razredu, ko so izbirali predsednika razreda.

»Ker deklica ni bila izbrana za predsednico razreda, so starši reagirali zelo burno. Menda so se spravili nad šolo, predvsem ravnatelja, in je bila cela drama. Če sem prav razumel, naj bi vpletli celo odvetnike. A se je tema materi in očetu prav 'odpeljalo'?  Kaj se gresta? Moj um takšne bizarnosti res ni sposoben doumeti,« se je nad dogodkom zgražal naš bralec.

Preverili smo, kaj se je v resnici dogajalo na šoli. Ravnatelj je najprej potrdil, da so res imeli tak pripetljaj. Podrobnosti dogajanja in informacije o tem, kako so postopali v občutljivi zadevi ter kakšen je bil njen epilog, lahko izveste že danes. Obiščite TRAFIKO.