Pozor

To, da vam napovedo prihodnost, je lahko za vas izredno škodljivo

P.K.
14. 12. 2018, 20.00
Deli članek:

Ana Drevenšek voditeljica društva Rdeči šotor ima pomembno sporočilo za vse tiste, ki jih vleče k napovedovalcem prihodnosti in želijo izvedeti, kaj se jim bo zgodilo.

Dejan Bulut
Ana Drevenšek, voditeljica društva Rdeči šotor je mojstrica tarota.

Človek teži k pridobivanju informacij, ki mu zagotavljajo odgovore na zanj pomembna vprašanja, predvsem taka, ki zadevajo težje situacije ali tista, ki se nanašajo na to, kakšna bo prihodnost. Meni, da bo s tem ustvaril občutek varnosti, ki ga rabi, a v resnici, si s tem, ko ga vleče po odgovore k napovedovalcem prihodnosti, dela slabo uslugo.

Tako meni naša sogovornica Ana Drevenšek. »Ko se znajdemo v situacijah, ki nas presegajo - so močnejše od nas in se nam zdi, da jih ne moremo prestati, se pojavi potreba po sigurnosti, varnosti. In tu se začnejo hotenja človeka, da hitro dobi odgovore - zagotovila, ki naj bi jih potešili, potolažili, usmerili, zato hodijo k vedeževalcem. A bi pri tem rada opozorila; naivno je prepričanje, da lahko kdorkoli zagotovo ve, kakšna bo prihodnost nekega posameznika,« pove uvodoma.

Zakaj ima naša sogovornica tako stališče in katere so pasti, v katere se lahko ujamemo, izvedite že danes. Poglobljena tematika o branju prihodnosti je že na voljo na TRAFIKI.