Poškodovan

FOTO in VIDEO: Nenavaden odziv: sprašujejo se, kaj se dogaja z Dončićem

T.L.
3. 12. 2018, 07.55
Posodobljeno: 3. 12. 2018, 10.04
Deli članek:

Dončić in Dragić se z nasprotniki zaradi poškodb tokrat nista pomerila na igrišču. Dončić pa je zaradi nenavadnega odziva sprožil številna vprašanja.

Profimedia
Luka Dončić

V severnoameriški košarkarski ligi NBA sta ponoči igrala oba kluba slovenskih zvezdnikov, vendar sta oba Slovenca tekme lahko spremljala le od daleč. Luka Dončić z Dallasom in Goran Dragić z Miamijem sta obsedela na klopi zaradi poškodb. Sta pa njuna kluba vseeno slavila, in sicer je Dallas s 114:110 premagal Los Angeles Clippers, Miami pa je bil s 102:100 boljši od Utaha. 

Dončić ni igral zaradi težav s kolkom, kot pa poročajo ameriški mediji, je trener Dallasa Rick Carlisle pred tekmo povedal, da ne gre za hujšo poškodbo.

Kljub temu, da ni bil na igrišču, pa je bil Dončić znova v središču. Predvsem zaradi nenavadnega izraza navdušenja ob obrambi klubskega kolega Dennisa Cliffa Smitha Jr., ki je spravil na noge navijače. Ker je kamera ujela nekoliko nenavaden izraz na obrazu Luke Dončića, so se uporabniki twitterja začeli spraševati, ali je mladi košarkar dobil zelo močan odmerek protibolečinskih tablet ali ...