Najboljše restavracije

To so najboljši lokali s hrano v Ljubljani po mnenju In Your Pocket-a

G.G./STA
20. 10. 2018, 12.34
Posodobljeno: 20. 10. 2018, 12.36
Deli članek:

In Your Pocket je pripravil izbor najboljših lokalov z dobro hrano v Ljubljani.

Arhiv
Najboljši okusi Ljubljane po presoji In Your Pocket-a.

Za najboljšega v 12 kategorijah je uredniška skupina mestnih vodnikov In Your Pocket nominirala 120 restavracij, med 25. septembrom in 9. oktobrom pa je zanje prejela 16.923 glasov.

Po njihovem izboru je najboljši ponudnik hitre prehrane Olimpija burek, najboljši zajtrk pa je v restavraciji in kavarni Le Petit. Najboljšo hrano iz sveta strežejo v Sushimami, najboljše vegetarijanske ali veganske jedi ponuja Bazilika Bistro. Burgerji so najboljši v restavraciji Lars&Sven, najboljši okus Balkana pripravijo v gostilni Čad, gostje se najbolj prijetno počutijo v Gostilnici 5-6 kg.

Najboljšo pico po mnenju tistih, ki so glasovali, spečejo v piceriji Verace, najboljše poslovno kosilo strežejo v restavraciji Argentino, najboljše slovenske jedi pripravijo v Slovenski Hiši Figovec, najboljšo vrhunsko kulinariko pripravijo v restavraciji Cubo, medtem ko si je naziv najboljše restavracije v okolici Ljubljane prislužil Dvor Jezeršek.

Izbori Best of Ljubljana nastajajo v okviru mednarodnih medijev In Your Pocket, projekt pa se izvaja osmo leto zapovrstjo, so sporočili iz uredništva.