Brezplačni nasveti detektivov

V ponedeljek lahko dobite brezplačni nasvet detektiva

G.G./STA
20. 10. 2018, 10.26
Posodobljeno: 20. 10. 2018, 10.39
Deli članek:

V ponedeljek med 10 in 14 uro lahko brezplačno poizveste v lov za katero vašo perečo zadeo se izplača poslati vohunit izkušenega detektiva.

Arhiv

V akciji bo sodelovalo 20 prijavljenih detektivov. Sodelujoči detektivi bodo od 10. do 14. ure strankam brezplačno nudili krajše nasvete in predstavljali detektivsko dejavnost tako osebno v pisarnah kot tudi preko telefona, po predhodni najavi zainteresirane osebe.

Seznam detektivov, ki bodo sodelovali na pro bono dnevu in njihove kontaktne informacije so na voljo na povezavi detektivnske zbornice https://www.detektivska-zbornica-rs.si/prenosi/Probono-221018.pdf.

Zaradi lažje organiziranosti detektivov v zbornici zainteresiranim osebam predlagajo, naj se še pred ponedeljkom najavijo pri izbranem detektivu. Stranke naj se sklicujejo na pro bono dan detektivske dejavnosti, so zapisali.

Ustanovna skupščina detektivske zbornice je potekala 21. oktobra 1994 in že takrat so sprejeli sklep, da se ta datum vsako leto zaznamuje kot pro bono dan detektivske dejavnosti. A ker je 21. oktober letos nedelja, so se odločili pro bono dan izvesti v ponedeljek, so še zapisali v zbornici.