Kupci, pozor

Zamenjajte vrvni sistem, sicer gugalne košare ne uporabljajte

T.L.
9. 10. 2018, 08.43
Posodobljeno: 9. 10. 2018, 10.43
Deli članek:

Da bodo kupci gugalno košaro lahko varno uporabljali, jim dobavitelj ponuja popolnoma nov, že sestavljen nadomestni vrvni sistem, s katerim je mogoče zamenjati obstoječega.

Hofer
Gugalna košara

Iz podjetja Hofer obveščajo kupce gugalne košare, da jih dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG opozarja, da se kovinska obročka, na katera se gugalno košaro obesi, v določenih primerih ob zelo veliki obremenitvi lahko razpreta. Da bodo kupci gugalno košaro lahko varno uporabljali, jim dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG ponuja popolnoma nov, že sestavljen nadomestni vrvni sistem, s katerim je mogoče zamenjati obstoječega. Dokler kupci nadomestnega vrvnega sistema ne prejmejo, naj gugalne košare ne uporabljajo več, saj obstaja možnost poškodbe.

Iz podjetja Hofer še sporočajo, da so izdelek, ki je bil po ceni 39,99 evrov na voljo v njihovi posebni ponudbi od 31. maja letos, umaknili iz prodaje. 

Sicer pa se lahko kupci gugalne košare za zamenjavo obstoječega vrvnega sistema z novim obrnejo na dobavitelja Flexxtrade GmbH & CO KG, kjer so jim na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na brezplačni telefonski številki 00 800 45 62 2000 in na e-naslovu flexxtrade-si@teknihall.com. Nadomestni vrvni sistem bodo kupci vključno z natančnimi navodili za namestitev brezplačno prejeli po pošti. Če želijo izdelek kljub temu vrniti, lahko to storijo v najbližji trgovini Hofer in kupnino jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa.