Misteriji

VIDEO: »Slovenci, začnimo se pogovarjati o NLP-jih.«

P.K.
30. 9. 2018, 13.04
Posodobljeno: 30. 9. 2018, 13.17
Deli članek:

Osebni arhiv
Mark Savnik je navdušen raziskovalec neznanih letečih objektov.

V tematiko nas uvede z nekdanjim vodjo programa za preučevanje neznanih letečih objektov iz Pentagona, Luisom Elizondo, ki je na svetovno uglednih televizijskih kanalih pričal o tem, da obstaja program za preučevanje NLP-jev in tudi da so njihovi profesionalni piloti, drugo izurjeno osebje ter radarji na nebu večkrat zabeležili neznane objekte. »Teh posnetkov, ki so kredibilni in dosegljivi javnosti, je ogromno,« pravi Mark Savnik, naš sogovornik.

»Čas, je da se začnemo pogovarjati o teh stvareh. Pravzaprav bi to morali storiti že pred najmanj 30 leti. Jasno je, da je tema 'težka', vsakomur se namreč ob njej vzbudi misel, da nismo zavarovani pred izjemno naprednimi tehnologijami teh letečih objektov in bitij v njem,« pravi in doda je to po njegovem mnenju tudi razlog, da vojska in vlada o tem neradi govorita.

Obstajajo štiri rase

Doda, da ne želi, da okrog te tematike zavlada panika. »Rad bi le, da ljudje začnejo sami raziskovati in razmišljati o tem. Na svetovnem spletu je ogromno kredibilnega materiala, ki čaka na našo pozornost. Zato pozivam ves svet in tudi Slovence, da o tem začnemo dialog, saj si sicer ne bomo storili nikakršne usluge za lastno varnost, pripravljenost in širjenje obzorij,« izpostavlja.

Profimedia
Več videnj neznanih letečih objektov je bilo tudi na Slovenskem, tako poročate na forumih.

Obenem tudi pove, da ko govorimo o NLP-jih in z njimi povezanimi nezemeljskimi bitji, nimamo v mislih samo nevarnih, potencialno škodljivih za naš planet, ki da obstajajo, temveč tudi ogromno dobrodelujočih nezemljanov, ki nam želijo pomagati. »Slednje je razvidno tudi iz pričevanja Paula Hellyerja, nekdanjega obrambnega ministra Kanade in mnogih drugih,« razlaga. Kot še pravi Savnik, je Paul Hellyer javno večkrat povedal, da so odkrili nezemeljska bitja štirih ras.

Savnik nadalje razlaga, da so do danes praktično že vse države sveta predstavile verificirane dokumente vladnih organov, ki pričajo o obstoju neznanih letečih predmetov, katerih tehnologije presegajo vse naše sposobnosti razumevanja in dojemanja moderne fizike. »Tudi mediji so o tem večkrat poročali, vendar nikoli dovolj poglobljeno,« pravi in dodaja, da se je sam v obstoj NLP-jev in življenja drugih bitij prepričal s poglobljenimi raziskavami.

youtube
Obveščevalni častnik Luis Elizondo je v odstopni izjavi dejal, da se je dogajanje v povezavi z NLP jemalo premalo resno.

Priznanje Evropi

V tem sklopu pravi, da je treba poleg Elizonda omeniti tudi imena še nekaterih drugih posameznikov, ki so javno pričali o življenju zunaj Zemlje. Izpostavi Jeana-Clauda Junckerja, predsednika Evropskega parlamenta, ki je pred dvema letoma v nekem govoru pred Evropskim parlamentom izjavil, da je imel stike z vodji drugih planetov in da te skrbi, kako ravnamo sami s sabo in planetom.

»Za tiste bralce, ki jih ta tematika bolj zanima, predlagam, da poiščejo informacije o dr. Edgarju Mitchellu, astronavtu, ki je bil del posadke Appola 13 in je uspešno pristal na Luni. Potrdil je obstoj NLP-jev. Pred smrtjo je na to temo izdal veliko zanimivih informacij.«

»Na tem mestu bi rad dodal, da je Elizondo, ki sem ga omenjal na začetku, s svojo ekipo uspel ugotoviti tudi, kako je mogoče, da ta vesoljska plovila sploh dosegajo tako oddaljene cilje. Javno je izjavil, da so zelo blizu repliciranju te tehnologije. Skrivnost je v potovanju skozi portale. S to tehnologijo lahko v hipu dosežeš katerokoli še tako oddaljeno mesto v kozmosu,« pravi Savnik.

Plovila nad Nanosom

Tudi sam je že imel izkušnjo z videnjem plovila iz vesolja. »Kot otrok sem odhajal na počitnice k teti na Vipavsko. Tam sva nad Nanosom večkrat videla plovila v obliki cigar, kar se ujema z videnji ljudi od drugod po svetu. Sam pa sem NLP videl tudi pred par leti, ko sem se na travniku v nočnem času sprehajal s psom,« povzema svoje izkušnje.

Pravi, da je za 15 sekund pred njim zažarela krogla v pretežno vijoličasti in rožnati barvi. »Človek bi najbrž pričakoval, da bo ob tem doživel šok. Jaz pa sem bil blazno miren, kot še nikdar v življenju. Bil sem osredotočen, v harmoniji sam s seboj in višjim jazom. Tudi moj pes, kar je nenavadno, saj je bil sicer bolj plah, je bil povsem miren. Tudi mnogi drugi vidci NLP-jev so poročali, da so ob njihovi prisotnosti čutili stanje blaženosti, prisotnost višje zavesti.«

Želi se povezati

Za konec doda, da je po naravi skeptik. »Vse rad raziščem in preverim, zato bralce pozivam, naj o vsem dvomijo in se čim bolj informirajo o zadevah, kot je ta, ter si ustvarijo svojo sodbo. Želim si tudi, da bi se na Slovenskem začeli povezovati ljudje s tem zanimanjem in tisti, ki so morda NLP-je celo opazili. Ti se mi lahko oglasijo na marksavnik@gmail.com,« je povabil za konec.