NAZAJ V ŠOLO

Kam po poceni šolske stvari?

Z.F.
15. 8. 2018, 15.00
Deli članek:

Morda bodo nekateri rekli, da prehitevamo, spet drugi pa se že počasi smukajo od trgovine do trgovine in pridno nabirajo šolske potrebščine, ki jih bodo naši šolarji čez manj kot mesec dni že ponosno kazali v šoli.

Dreamstime
Ste pripravljeni na novo šolsko leto?

Vsako leto prinese nove obveznosti, in če so se počitnice skorajda »šele« začele, se počasi, a vztrajno že bližajo koncu. Večina šol ima organizirano izposojo učbenikov in delovnih zvezkov, nekatere bo treba še kupiti. Vsekakor pa se boste kmalu morali podati na lov za zvezki, peresnicami, šolskimi nahrbtniki in torbami, peresnicami in ostalimi pripomočki, ki jih naši šolarji potrebujejo za nemoteno delo.

ŠOLSKE TORBE

Navadno se porabi največ časa za iskanje ustrezne šolske torbe, saj imajo nadobudneži svoje predstave, ideje in želje. Dekleta bodo najverjetneje želela torbo, ki bo vsebovala vsaj delček roza barve, medtem ko bodo fantje iskali modre in črne. Za šolsko torbo Soy Luna boste na spletni strani ugodninakupi.si odšteli s popustom 42,08 evra. Medtem pa vam torbo podobne velikosti z vzorcem Miki miške oziroma Minnie na spletni strani emka.si ponujajo z 20-odstotnim ponustom za 49,52 evra. Preverili smo tudi ponudbo spletne strani kopija-nova.si, ki sodeluje z Evropskim skladom za regionalni razvoj. Tam boste šolsko torbo za prvo triletje, ki sodi v enak razred kot drugi dve torbi, z motivom Hello Kitty, našli za 79,99 evra. Ponudbo smo preverili tudi pri najboljšem sosedu, torej v Mercatorju. Tam boste za nahrbtnik znamke Target odšteli 14,99 evrov. Na voljo so vam različne barve in motivi.

Dreamstime
Peresnica je obvezna oprema. Zanjo boste odšteli od 10 evrov navzgor. Odvisno, ali boste kupili polno ali prazno.

PERESNICE

Nujna oprema vsakega šolarja je zagotovo tudi peresnica. In če smo se v prejšnjem odstavku osredotočili na dekleta, se tokrat obračamo na fante. Zagotovo bo pravilna izbira, če se boste odločili za peresnico z motivom nogometnega društva Barcelona. Za takšno peresnico boste na spletni strani emka.si, brez barvic in drugih pisal, odšteli 12,90 evra. Enako peresnico boste na spletni strani ugodninakupi.si, našli za 10,08 evra, medtem ko boste zanjo v Mercatorju plačali 7,99 evra. Peresnice s tem motivom na spletni strani ugodninakupi.si boste lahko kupili za 14,90 evra.